Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σεμινάριο "STRESS MANAGEMENT: τι είναι το στρες και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;" από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ και πιο συγκεκριμένα το Συμβουλευτικό Κέντρο [Counselling Centre] διοργανώνει τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους φοιτητές του Κολλεγίου με θέμα "Stress Management: τι είναι το στρες και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;". Στο σεμινάριο οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν μαζί με την εκπαιδεύτρια-ομιλίτρια πώς αντιδρά το σώμα στο στρες, τι είναι για τον καθένα στρεσογόνο, πώς αντιδρούμε στο στρες και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε.

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 15:30 – 17:30
ΑΙΘΟΥΣΑ: AKMI Metropolitan College, Αίθουσα Α10
ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: κα Σπανού Περσεφόνη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια (MSc)

Η κα Σπανού είναι λέκτορας του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και την Ομαδική Θεραπεία. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Ψυχολογίας, με μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Health Psychology από το Bath University της Μ.Βρετανίας. Μέλος του European Health Psychology Society και της British Psychological Society.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους φοιτητές όλων των τμημάτων και οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως τις 3/11 [στη Γραμματεία του Κολλεγίου] λόγω περιορισμένων θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου